Le chic

Het verhaal van Le Chic...

 

Ken je het verhaal van de geheime prinses? ze woont in een gewoon huis in een gewone straat en gaat gewoon naar school. Niemand weet nog dat ze prinses is. Maar goed ook, want zo kan ze ongestoord groot worden. Maar dat ze speciaal is, zie je meteen. 

De prinses kiest iedere morgen zorgvuldig haar outfit uit. Ze voelt zich fantastisch als ze draagt wat ze mooi vindt. Als ze een pirouette maakt, danst haar rok achter haar aan. en als ze buiten speelt, spelen de rushes mee. 

Soms heeft de prinses een spijkerbroekendag. Maar dan wel eentje met glitters erop, of iets anders leuks. Ze kiest er stevige schoenen bij en gaat eropuit. Om de vogels gedach te zeggen en de herten verderop. De prinses vindt het logisch om zuinig te zijn op de natuur. Want dat is het thuis van haar dierenvrienden.

Als er echt iets te vieren is, pakt ze uit. Met tule, extra rushes, jasjes, hoeden of diademen. Meer is altijd meer, vindt ze. Zo is ze het stralend middelpunt, precies zoals zij dat wil.

Ken je dat verhaal? Natuurlijk, want di eprinses dat ben jij. Geen zorgen, we vertellen niks verder. Wel maken we met veel plezier kleding om elke dag te stralen. Van doordeweekse  dagen tot eens- in- je- leven-dagen. Want bij le chic dromen we ervan om de hoflverancier te zijn van alle prinsessen. Overal!

© 2019 - 2020 Minimaks Buggenhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel