woody

Woody: pyjama's zowel voor baby als kind tot 12 jaar. het leven is zoveel leuker in pyjama!. 

Verkrijgbaar bij Minimaks Buggenhout

Over Woody

Woody ken je vast wel van de kleurige pyjama's, slaapkleedjes, homewear, ondergoed en zwemkledij. Woody pakt elk seizoen uit met pyjama's en homewear in drie dierenthema's. De drie dieren komen tot leven op de pyjama's, slaapkleedjes, het bedlinnen, de zwemkledij en de pantoffels. 

Voor de Woody-fans van het eerste uur is er de Woody-collectie met de 3 diertjes waarin ieder lid van de familie, van maatje 0 tot XXL, zich kan kleden. Daarnaast bestaan er ook nog de Woody Boyzzz en Woody Girlzzz-collectie. Ook voor kwalitatief ondergoed voor dames, kinderen en baby's, kan je bij Woody terecht.

 

Woody is erin geslaagd om met haar collecties ieder lid van de familie te kleden in originele en kwalitatieve night- en homewear. Met Woody Original, Woody Boyzzz en Woody Girlzzz biedt het merk verschillende stijlen voor verschillende smaken, maar wel voor àlle leeftijden. Bovendien beperkt Woody zich niet enkel in night- en homewear. Ook ondergoed, zwemkledij, leisurewear en accessoires vind je terug in ons aanbod.

Naast fysieke winkels in België, heeft Woody ook een eigen webshop waar collecties online kunnen gekocht worden. 

Originaliteit en kwaliteit

UITMUNTENDE KWALITEIT IS ONZE STOKPAARDJE.

Het Belgische pyjamamerk, met hoofdzetel in Gent, viert in 2019 reeds zijn 25e verjaardag. Sinds de oprichting van Woody in 1993 zijn originaliteit en kwaliteit de stokpaardjes geweest in het ontwerp- en productieproces. Uitmuntende kwaliteit is reeds sinds het prille begin ons stokpaardje.

Vandaag is dit niet anders. We ontwerpen en produceren bij Woody nog steeds met dezelfde mindset. Natuurlijk zijn de ontwerpen door de jaren heen veranderd maar bij Woody kan je vandaag nog steeds rekenen op dezelfde vaste waarden: dierenthema’s, strepen in alle vormen en maten en natuurlijk glow-in-the-dark!

 

The Woody Group, een bedrijf met een hart voor mens, dier én planeet

Voor The Woody Group,  het bedrijf achter het merk Woody, is duurzaam ondernemen een vanzelfsprekendheid. Het duurzame beleid dat het bedrijf voert, begint al bij de keuze van materialen, de hoogwaardige kwaliteit van het productieproces en het vakmanschap waarmee de bijna 1 miljoen stuks per jaar gemaakt worden.  Er wordt voornamelijk gewerkt met zuivere single jersey katoen dat ter plaatse gebreid, gesneden, gestikt én verpakt wordt. Het ondergoed van Woody is bovendien ook Oeko-Tex gecertifieerd waardoor de garantie op gebruik van schadeloze stoffen gewaarborgd is. En de mooie textielprints van de Woody dieren zijn in België gemaakt met niet-toxische inkten op waterbasis, veilig voor mens én milieu.  

Alle pyjama's worden geproduceerd in het eigen productie-atelier in Düzsce, op 300 km ten Oosten van Istanbul. Er werken ongeveer 2075 medewerkers in arbeidsvriendelijke omstandigheden.  Ze ontvangen een méér dan sociaal aanvaardbaar loon, naast andere voordelen. Zo krijgen ze ’s middags een gratis maaltijd en worden ze elke dag met de bedrijfsbus thuis opgehaald en teruggebracht. Het resultaat is dat mensen er graag werken en trots zijn op hun bedrijf. Vaak werken er meerdere generaties uit dezelfde familie. 

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2020 Minimaks Buggenhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel