geboortelijsten

Klik Hier om een cadeau te bestellen uit de geboortelijst

 

Baby('s) op komst?

Proficiat! Bij Minimaks Buggenhout kan je terecht voor het plaatsen van een geboortelijst. DIt vooral voor kledij, speelgoed, knuffels,...

Ook kunnen alle artikelen van done by deer, timboo,... besteld worden. Niet alles is aanwezig in de winkel. Maar dit is samen te bekijken. Kom daarom gerust even langs om dit te bespreken. 

AFSPRAAK MAKEN?

Ben je zo'n 4 à 6 maanden zwanger? Dan kan je een afspraak maken voor het samenstellen van je geboortelijst:

  • Stuur een mailtje naar iminimaks@skynet.be
  • Bel ons op het nummer 052/33.81.71
  • Of kom langs in de winkel.


CHECKLIST

Voordat je naar de afspraak komt, bekijk je best al even welke spullen je precies nodig hebt en wat je op de geboortelijst wenst te plaatsen. 


AANKOOPVERPLICHTING?

Op de artikels die we speciaal voor jouw geboortelijst bestellen bij onze leveranciers, geldt aankoopverplichting. Op alle stockartikelen geldt er geen aankoopverplichting.

We hanteren geen minimumbedrag voor het opstellen van een geboortelijst. Vanaf €500 ontvang je een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen (uitgezonderd cadeaubons of soldenartikelen) wanneer we de geboortelijst afsluiten.

Cadeaubons kunnen ook op de geboortelijst geplaatst worden. Zo geef je de kans aan familie en vrienden om een cadeau te kiezen naar ieders budget. Deze cadeaubons worden automatisch en digitaal toegevoegd aan het geboortelijst-account van je kindje(s), Deze zijn 1 jaar  geldig in tijd en kunnen als betaalmiddel gebruikt worden voor al jouw aankopen (ook voor het vereffenen van een openstaand saldo bij het afsluiten van de geboortelijst).


ONLINE GEBOORTELIJST

Binnen één week na onze afspraak, worden alle artikelen met afbeelding, omschrijving en prijs toegevoegd aan de geboortelijst. Wanneer je inlogt op het ouderportaal krijg je een volledig overzicht van alle artikelen. Hier kan je ook zien op welke artikelen er aankoopverplichting geldt. Eventuele aanvullingen en wijzigingen kan je aan ons doorgeven.


VERMELDING GEBOORTEKAARTJE

Je plaatst ons adres ( Minimaks Buggenhout, kerkstraat 64, 9255 Buggenhout) op je kaartje met de vermelding dat jullie geboortelijst terug te vinden is in de winkel. 

Of

Je maakt de vermelding dat jullie geboortelijst online terug te vinden is op www.minimaksbuggenhout.be ( onder geboortelijsten vind je een links naar de website)
 


VOORDELEN

Vanaf €500 ontvang je na het afsluiten van de geboortelijst een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen (uitgezonderd cadeaubons of soldenartikelen).


KINDJE(S) GEBOREN?

Geef ons een seintje, zodat we de geboortelijst kunnen activeren. Wij ontvangen ook graag een geboortekaartje om omhoog te hangen bij ons in de winkel.

Op het ouderportaal kan je foto’s van je kindje(s) of extra info toevoegen, een blogberichtje schrijven,... Hier kan je ook het gastenboek raadplegen, met alle berichtjes van familie en vrienden die iets aankochten op de lijst.


LIJST AFSLUITEN?

Zo’n twee maanden na de geboortedatum sluiten we de geboortelijst af, steeds in overleg. Heb je nog een babyborrel gepland na de termijn van twee maanden? Laat het ons weten, dan verlengen we de geboortelijst nog even.


CADEAUTJES AFHALEN

Aangekochte cadeautjes kunnen dagelijks worden afgehaald in de winkel tijdens onze openingsuren

Alle spullen moeten betaald zijn bij afhaling. Staan er spullen op de geboortelijst die je graag snel in huis wilt? Duid deze aan als voorkeursartikelen op de geboortelijst, zodat familie en vrienden hier rekening mee kunnen houden.

© 2019 - 2020 Minimaks Buggenhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel